MĒRĶTIECĪGI PĀRDOMĀTS, AUGSTAS EFEKTIVITĀTES AUGU VALSTS UZTURS.

MĒRĶTIECĪGI PĀRDOMĀTS, AUGSTAS EFEKTIVITĀTES AUGU VALSTS UZTURS.

Ievietoja Urban Green

Neatkarīgi no tā, vai esat stingrs vegāns, vai tikai esat ceļā uz augu valsts balstītu diētu, ir daudzi faktori, kurus svarīgi ievērot, lai nodrošinātu, ka jūsu diēta apmierina visas jūsu organisma vajadzības. Bieži vien vegānās diētas ilgstošiem sekotājiem rodas bažas par matu, ādas un nagu kvalitāti, kā arī, tiek novēroti tādi nepatīkami simptomi kā apziņas „dullums” un pazemināts enerģijas līmenis.


No šiem nepatīkamajiem simptomiem iespējams izvairīties, ikdienā uzņemot organisma vajadzībam atbilstošus uztura bagātinātājus. Ancient + Brave vegānie kolagēna produkti nodrošinās daudzveidīgu aminoskābju klāstu, augu izcelsmes superproduktus un tīrus augu proteīnus, kas bagātināti ar bioaktīvām piedevām un nootropiskiem līdzekļiem ikdienas labsajūtai. Sastāvā esošais augstas uzsūkšanās spējas un iedarbības holīns, buferēts C vitamīns un D3 vitamīns efektīvi palīdzēs samazināt veģetatīvās sistēmas deficītu risku.

Ancient + Brave kolagēna produktu formulas nodrošina izcilu augu izcelsmes alternatīvu liellopu un jūras valsts iegūtiem kolagēniem. Sastāvā ietilpst klasiskajam kolagēnam raksturīgās aminoskābes, augu izcelsmes ādas balstvielas un galvenie uztura elementi, kas veicina dabīgu kolagēna sintēzi organismā. Mūsu True MCT, True Nightcap, True Hydration ir izstrādāti, izmantojot augu valsts uzturam draudzīgas sastāvdaļas.

← Vecāks ieraksts Jaunāks ieraksts →

News

RSS
KĀ VEGĀNAIS KOLAGĒNS ATŠĶIRAS NO KLASISKĀ KOLAGĒNA?

KĀ VEGĀNAIS KOLAGĒNS ATŠĶIRAS NO KLASISKĀ KOLAGĒNA?

Autors Urban Green

Klasiskajos liellopu izcelsmes kolagēnos garās aminoskābju ķēdes, kas veido polipeptīdus, atrodoties lielajā kolagēna molekulā, galvenokārt sastāv tikai no 5 galvenajām aminoskābēm – glicīna, prolīna, hidroksiprolīna, arginīna un...

Lasīt vairāk
Kolagēns – atslēga uz optimālu zarnu veselību?

Kolagēns – atslēga uz optimālu zarnu veselību?

Autors Urban Green

Kolagēns – atslēga uz optimālu zarnu veselību? Var šķist, ka veselības un labsajūtas pasaulē fokusēšanās uz zarnu veselību ir tikai pēdējo gadu tendence, taču tā...

Lasīt vairāk