Uzzini kāds ir Pauline R aromāts Le Troisieme Parfum

Uzzini kāds ir Pauline R aromāts Le Troisieme Parfum

Ievietoja Urban Green

Mēdz sacīt, ka smaržas vajadzīgas ne vien ķermenim, bet arī dvēselei. Franču zīmola Pauline R aromāti radīti iedvesmojoties no Austrumu mācībām par ajūrvēdu un čakrām. Septiņi aromāti, kas veltīti septiņām čakrām, var līdzsvarot jūsu emocijas un izmainīt vai pastiprināt efektu, kādu jūs atstājat uz apkārtējo pasauli.

Zīmola Pauline R dibinātāja Polīna Rošā (Pauline Rochas) mājas lapā raksta, ka šajos aromātos satiekas austrumu gudrība un franču parfimērijas tradīcijas. Polīnas uzvārds Rochas (nejaukt ar Yves Rocher) komentārus neprasa, jo viņas ģimene saistīta ar modes dizaina un skaistumkopšanas industriju jau kopš pagājušā gadsimta sākuma.

Lai arī šie aromāti iedvesmojušies no austrumu ezotēriskajām zināšanām, tie ir absolūti rietumnieciski aromāti, “nišas” parfimērija, kas veidota no augstas kvalitātes izejvielām, atbilstoši rietumu pasaules standartiem. Tajos nebūs nekā pārāk uzbāzīga, tie ir piemēroti valkāšanai ikdienā, lai kur neatrastos jūsu darba vieta.

Šīs smaržas var izvēlēties, lasot aprakstus par to iedarbību uz attiecīgo čakru un smaržu lietotāju kopumā vai arī meklēt sastāvdaļas, kas jūs parasti uzrunā. Ja jums, tāpat kā man, šobrīd visvairāk trūkst saules, tad tieši “Trešais” aromāts, kas paredzēts, lai aktivizētu saules pinuma čakru, nekavējoties uzlabos garastāvokli, sniedzot vajadzīgo prieka devu. Tas ir tik saulains, cik vien iespējams. Sajūtot apelsīnziedu smaržu, tūlīt teleportējies pavasarī un nokļūsti kādā no Vidusjūras valstīm. Bieži vien apelsīnziedu aromātiem tiek pievienota arī vaniļa, kas tos padara sieviešķīgākus, bet ne šoreiz. Šīs smaržas radītas tā, lai būtu piemērotas jebkuram dzimumam. Varu to viegli iztēloties vīrietim baltā iestīvinātā kreklā, dodoties uz darbu birojā. Tā ir dzidra un svaiga apelsīnziedu smarža, kurai nelielu asumu piešķir vetivērijas un kadiķogu notis. Aromāta oficiālajā nošu piramīdā vēl bez neroli pieminēts itāļu citruss, Ēģiptes jasmīns, Francijas vetivērija, Gvatemalas kardamons, muskuss un Austrumeiropas kadiķogas.

Šī smarža sola uzlabot pašpārliecību, disciplinēt, uzlabot intelektuālās spējas un palīdzēt izstarot savu spēku pasaulē. Manā uztverē tas ir uzmundrinošs, enerģizējošs un vairāk rīta nekā vakara aromāts – viens no skaistākajiem un tīrākajiem apelsīnziedu aromātiem, ar kādu man nācies sastapties.

Parfimēre, kas radījusi šo “trešo” aromātu – Patriša Šo (Patricia Chaux) man palikusi atmiņā ar 2007. gadā radīto izsmalcināto mandeļu un pūdercukura aromātu pc02 zīmolam Biehl Parfumkunstwerke. Šajā “Le Troisieme Parfum” parfīmā viņas meistarība ir nenoliedzama. Arī pārējo čakru aromātus veidojuši pieredzes bagāti un slaveni parfimēri – Yann Vasnier un Luca Maffei.

Visi šīs līnijas aromāti veidoti parfum koncentrācijā, kas nozīmē, ka aromātisko vielu tajos ir vairāk par 20% un tie būs noturīgāki par edp vai edt aromātiem. Tomēr, tā kā šajā aromātā nav sveķu un vaniļas, tā noturība diez vai būs ilgāka par 4-5 stundām, kas nekādā ziņā nemazina tā skaistumu un vērtību. Ja meklējat ko “smagāku”, pārvietojieties uz pirmo vai otro čakru, kas tuvinās jūs zemes enerģijai.

Raksta autore: Marika Rozenberga

Instagram: @Followthenose

www.sekodegunam.lv

← Vecāks ieraksts Jaunāks ieraksts →

News

RSS
KĀ VEGĀNAIS KOLAGĒNS ATŠĶIRAS NO KLASISKĀ KOLAGĒNA?

KĀ VEGĀNAIS KOLAGĒNS ATŠĶIRAS NO KLASISKĀ KOLAGĒNA?

Autors Urban Green

Klasiskajos liellopu izcelsmes kolagēnos garās aminoskābju ķēdes, kas veido polipeptīdus, atrodoties lielajā kolagēna molekulā, galvenokārt sastāv tikai no 5 galvenajām aminoskābēm – glicīna, prolīna, hidroksiprolīna, arginīna un...

Lasīt vairāk
MĒRĶTIECĪGI PĀRDOMĀTS, AUGSTAS EFEKTIVITĀTES AUGU VALSTS UZTURS.

MĒRĶTIECĪGI PĀRDOMĀTS, AUGSTAS EFEKTIVITĀTES AUGU VALSTS UZTURS.

Autors Urban Green

Neatkarīgi no tā, vai esat stingrs vegāns, vai tikai esat ceļā uz augu valsts balstītu diētu, ir daudzi faktori, kurus svarīgi ievērot, lai nodrošinātu, ka jūsu...

Lasīt vairāk